strava SUMMIT TO EAT Makarony se sýrem 118g

strava SUMMIT TO EAT Makarony se sýrem 118g

-11%

Dehydrovaná strava SUMMIT TO EAT - Makarony se sýrem pro jednu osobu. Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo podle potřeby servírovat na talíř. Díky použití přírodních ingrediencí... Více

Výrobce: SUMMIT TO EATKód produktu: P02934 Doručení a platba

Běžná cena 243 Kč. Ušetříte 11% (26 Kč) 217 Kč
Na sklade
ks
(2 ks na skladě)

Dehydrovaná strava SUMMIT TO EAT - Makarony se sýrem pro jednu osobu. Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo podle potřeby servírovat na talíř. Díky použití přírodních ingrediencí... Více

Výrobce: SUMMIT TO EATKód produktu: P02934 Doručení a platba

Dehydrovaná strava SUMMIT TO EAT - Makarony se sýrem pro jednu osobu. Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo podle potřeby servírovat na talíř. Díky použití přírodních ingrediencí mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.

* čistá hmotnost balení: 118 g
* hmotnost po přípravě: 287 g
* množství vody určené k přípravě: 175 ml
* doba re-hydratace: méně než 10 minut

Složení:
* těstoviny (pšenice) 68%, plnotučné mléko, smetana, cibule, sýr Red Leicester, sýr Cheddar, sýr Mozzarella, řepkový olej, kukuřičná mouka, sůl, bílý pepř

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g:
* energie: 2134 kj / 511 kcal
* vlákniny: 3.5 g
* sacharidy: 39 g (z toho cukr 5.6 g)
* tuky: 29 g (z toho mastné kyseliny 14 g)
* proteiny (bílkoviny): 21 g
* sůl: 2 g

Příprava:
1. Odtrhněte okraj pytlíku.
2. Vyberte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).
3. Do pytlíku nalijte horkou vodu (360 ml) a zamíchejte.
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechte rehydratovat.
5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.

Výhody vymrazovaných potravin:

* Vzhled - lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
* Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizovaná potravina si uchová prakticky všechny své chutě, vitaminy a nutriční obsah.
* Hmotnost - taková potravina váží méně než čerstvá. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu.
* Dlouhá trvanlivost - vymrazované potraviny lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.
* Nízké náklady na skladování - protože mohou být uloženy při pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené či chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.