strava SUMMIT TO EAT Fazolový kotlík 102g

strava SUMMIT TO EAT Fazolový kotlík 102g

-11%

Dehydrovaná strava pro jednu osobu SUMMIT TO EAT - Fazolový kotlík v česnekovo-bylinkové omáčce. Pokrm je možné konzumovat přímo zo sáčku nebo podle potřeby servírovat na talíř... Více

Výrobce: SUMMIT TO EATKód produktu: P02931 Doručení a platba

Běžná cena 243 Kč. Ušetříte 11% (26 Kč) 217 Kč
Na sklade
ks
(1 ks na skladě)

Dehydrovaná strava pro jednu osobu SUMMIT TO EAT - Fazolový kotlík v česnekovo-bylinkové omáčce. Pokrm je možné konzumovat přímo zo sáčku nebo podle potřeby servírovat na talíř... Více

Výrobce: SUMMIT TO EATKód produktu: P02931 Doručení a platba

Dehydrovaná strava pro jednu osobu SUMMIT TO EAT - Fazolový kotlík v česnekovo-bylinkové omáčce. Pokrm je možné konzumovat přímo zo sáčku nebo podle potřeby servírovat na talíř. Je vhodný i pro vegany i vegetariány. Díky použití přírodních ingrediencí mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.

* čistá hmotnost balení: 102 g
* hmotnost po přípravě: 382 g
* množství vody určené k přípravě: 280 ml
* doba re-hydratace: 10 minut

Složení:
* míchaná fazole 62% (červená, bílá, Borlotti, máslová, cizrna), krájená mrkev, zelené fazolky, cibule, řepkový olej, rajčatový protlak, česnek, oregano, kukuřičná mouka, sůl, bílý pepř

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g:
* energie: 2433 kj / 589 kcal
* vláknina: 19 g
* sacharidy: 12 g (z toho cukr 5 g)
* tuky: 49 g (z toho mastné kyseliny 3 g)
* proteiny (bílkoviny): 14 g
* sůl: 2 g

Příprava:
1. Otevřete sáček a vyjměte pohlcovač vlhkosti (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).
2. Zalijte horkou vodou (podle potřeby 280/450 ml) a zamíchejte.
3. Uzavřete pytlík a obsah ponechte rehydratovat.
4. Po 10 minutách zamíchejte, případně dochuťte.

Výhody vymrazovaných potravin:

* Vzhled - lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
* Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizovaná potravina si uchová prakticky všechny své chutě, vitaminy a nutriční obsah.
* Hmotnost - taková potravina váží méně než čerstvá. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu.
* Dlouhá trvanlivost - vymrazované potraviny lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.
* Nízké náklady na skladování - protože mohou být uloženy při pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené či chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.