strava SUMMIT TO EAT Kuřecí Fajita s rýží 128g

strava SUMMIT TO EAT Kuřecí Fajita s rýží 128g

-10%

Dehydrovaná strava SUMMIT TO EAT - Kuřecí Fajita s rýží pro jednu osobu. Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo podle potřeby servírovat na talíř. Díky použití přírodních... Více

Výrobce: SUMMIT TO EATKód produktu: P02938 Doručení a platba

Běžná cena 243 Kč. Ušetříte 10% (25 Kč) 218 Kč
Na sklade
ks
(1 ks na skladě)

Dehydrovaná strava SUMMIT TO EAT - Kuřecí Fajita s rýží pro jednu osobu. Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo podle potřeby servírovat na talíř. Díky použití přírodních... Více

Výrobce: SUMMIT TO EATKód produktu: P02938 Doručení a platba

Dehydrovaná strava SUMMIT TO EAT - Kuřecí Fajita s rýží pro jednu osobu. Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo podle potřeby servírovat na talíř. Díky použití přírodních ingrediencí mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.

* čistá hmotnost balení: 128 g
* hmotnost po přípravě: 403 g
* množství vody určené k přípravě: 275 ml
* doba re-hydratace: méně než 10 minut

Složení:
* dlhorznná rýže 29%, vařené kuřecí maso 12%, rajčata, cibule, pálivé papričky, sladká kukuřice, řepkový olej, Fajita pasta (cibulový prášek, slunečnicový olej, citrónová šťáva, cukr, česnek, paprika, sůl, římský kmín, chilli), červené fazole, kukuřičná mouka, sůl

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g:
* energie: 1975 kj / 472 kcal
* vlákniny: 6.8 g
* sacharidy: 45 g (z toho cukr 6.7 g)
* tuky: 21 g (z toho mastné kyseliny 1.9 g)
* proteiny (bílkoviny): 22 g
* sůl: 0.8 g

Příprava:
1. Odtrhněte okraj pytlíku.
2. Vyberte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).
3. Do pytlíku nalijte horkou vodu (360 ml) a zamíchejte.
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechte rehydratovat.
5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.

Výhody vymrazovaných potravin:

* Vzhled - lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
* Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizovaná potravina si uchová prakticky všechny své chutě, vitaminy a nutriční obsah.
* Hmotnost - taková potravina váží méně než čerstvá. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu.
* Dlouhá trvanlivost - vymrazované potraviny lze skladovat po několik měsíců či let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení.
* Nízké náklady na skladování - protože mohou být uloženy při pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené či chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.